Feyenoord kan achterover leunen: 'Elke uitslag is goed, of Ajax nou wint of AZ'

Feyenoord kan achterover leunen: 'Elke uitslag is goed, of Ajax nou wint of AZ'

01-03-2020 18:09
44

Leroy Fer spreekt het niet uit, maar Feyenoord lijkt het kampioenschap nog niet uit het hoofd gezet te hebben. Op de vraag of de Rotterdammers nog denken aan een titel lacht de middenvelder van Feyenoord veelbetekenend.

Na het 1-1 gelijkspel in Eindhoven staat Feyenoord zes punten achter op Ajax. De Amsterdammers spelen zondagavond nog tegen AZ, maar moeten over een paar weken ook nog naar De Kuip. "Een gelijkspel is niet verloren, dus we kunnen vanavond gewoon kijken wat Ajax tegen AZ gaat doen", zegt Fer tegenover FOX Sports. "Dat is niet aan ons."

Het gezicht van de middenvelder zegt iets anders dan de woorden die uit zijn mond komen. Uiteindelijk geeft hij lachend toe dat Feyenoord zeker naar boven kijkt. "Eigenlijk is elke uitslag voor ons goed, of Ajax nou wint of AZ. Het zijn allebei ploegen die boven ons staan. Alles is dus wel goed. Maar we willen eerst onze eigen wedstrijden winnen en hebben donderdag (de halve finale van de beker tegen NAC, red.) ook nog een belangrijke wedstrijd."