Gerucht: Huntelaar kan geblesseerde Martínez vervangen bij Atlanta United

Gerucht: Huntelaar kan geblesseerde Martínez vervangen bij Atlanta United

03-03-2020 09:47 Laatste update: 09:49
53

Het Atlanta United van Frank de Boer raakte tijdens de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe Major League Soccer-seizoen sterspeler Josef Martínez kwijt aan een zware blessure. De spits scheurde zijn kruisband af en Klaas-Jan Huntelaar zou op het lijstje staan als mogelijke vervanger.

Het Amerikaanse MLSsoccer.com stelde een lijstje op met mogelijke vervangers van Martínez bij Atlanta en op dat lijstje staat ook de 36-jarige Huntelaar. De spits, die bij Ajax voornamelijk als pinchhitter binnen de lijnen komt, wordt gezien als een 'tricky' vervanger van Martínez. Het Amerikaanse medium lijkt er niet zeker van of Huntelaar Ajax wil verlaten, nu de Amsterdammers nog volop in de titelrace zijn.

Toch bestaat er volgens MLSsoccer een mogelijkheid dat Huntelaar tussentijds kan vertrekken. Dusan Tadic leidt de aanval van de Amsterdammers en steeds meer jonge talenten, waaronder Lassina Traoré, dienen zich aan bij het eerste elftal. Het contract van Huntelaar bij Ajax loopt na dit seizoen af, maar Atlanta heeft per direct een nieuwe spits nodig nu Martínez er de komende maanden niet bij is.