Advocaat geheimzinnig: Maak het in ieder geval niet voor Feyenoord - Ajax bekend

Advocaat geheimzinnig: "Maak het in ieder geval niet voor Feyenoord - Ajax bekend"

09-03-2020 06:47 Laatste update: 08:18
41

Dick Advocaat weet nog niet of hij na dit seizoen aanblijft als trainer van Feyenoord. De 72-jarige oefenmeester verwacht deze maand uitsluitsel te kunnen geven over zijn toekomst.

"Eind maart of misschien toch eerder", doelt Advocaat op wanneer hij meer duidelijkheid kan geven over een eventuele verlenging in De Kuip. In gesprek met De Telegraaf geeft hij aan dat we voor de Klassieker, die gepland staat op 22 maart, geen nieuws hoeven te verwachten.

"Ik maak het in ieder geval niet voor Feyenoord-Ajax bekend", aldus de trainer, die het stokje bij Feyenoord overnam van Jaap Stam. Sinds de komst van Advocaat gaat het Feyenoord voor de wind. Onder de nieuwe trainer zetten de Rotterdammers een opmars in en stegen ze naar de derde plaats in de Eredivisie. Bovendien plaatste Feyenoord zich vorige week voor de bekerfinale door met 7-1 te winnen van NAC Breda.

Met nog negen wedstrijden te gaan staat de ploeg van Advocaat in de Eredivisie zes punten achter op koploper Ajax en nummer twee AZ. Na de Klassieker treft Feyenoord op 8 april ook nog AZ, waardoor het stiekem nog mag hopen op een titel.