Begrip voor woede Tadic: Mijn broer heeft dat honderdduizend keer bij mij gedaan

Begrip voor woede Tadic: "Mijn broer heeft dat honderdduizend keer bij mij gedaan"

Gepubliceerd: maandag 9 maart 2020 om 11:55ma 09-03-2020 om 11:55

Laatste update: maandag 9 maart 2020 om 12:08ma 09-03-2020 om 12:08

Kenneth Perez en Ronald de Boer vinden het prima dat Dusan Tadic zaterdagavond uit zijn slof schoot tegen Sergiño Dest. Alleen de manier waarop had iets minder gekund, zo oordelen de analisten.

In de eerste helft van het uitduel met sc Heerenveen werd Tadic woedend op Dest. "Gebeurde dit maar meer. Alleen niet op deze manier", begint Perez zijn betoog bij FOX Sports. "Dit had eerder moeten gebeuren. In een groep heb je een bepaalde hiërarchie nodig. Tadic staat natuurlijk duidelijk boven Dest."

Tadic reageerde boos op Dest nadat de rechtsback een weerwoord gaf. "Ik begrijp de agressie van Tadic wel en ik vind dat je best iemand mag uitschelden", zegt De Boer. "Mijn broer heeft dat honderdduizend keer bij mij gedaan en toen dacht iedereen: dat komt nooit meer goed tussen die twee."

Toch vindt De Boer dat Tadic niet alles goed deed. "Hij had niet zo pal voor z'n gezicht moeten gaan staan, dat vond ik wat overdreven. Als je op een afstand wat schreeuwt en scheldt kan je het ook overbrengen. Het was een beetje too much, maar ik hou er wel van als iemand gewoon even zegt waar het op staat."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws