"Honderd procent zeker dat Berghuis op de lijstjes staat bij Ajax"

9 maart om 17:25

Martijn Krabbendam van Voetbal International is ervan overtuigd dat Steven Berghuis op het lijstje staat bij Ajax. Of de sterspeler van Feyenoord de transfer naar Amsterdam gaat maken is nog maar de vraag.

"Ze kunnen hem zo betalen, maar ik denk niet dat hij dat doet", zegt Krabbendam. "Hij kan alles maken, maar ik denk niet dat hij vindt dat hij het kan maken. Van Feyenoord naar PSV was al een brug te ver. Er waren redenen genoeg om het wel te doen, maar hij wilde het niet."

"Honderd procent zeker dat Berghuis op de lijstjes staat bij Ajax, misschien vorig jaar al. Je kent Ten Hag, die houdt van zulke spelers. Dan zal hij wel moeten verhuizen", zegt Krabbendam met een knipoog.

Krabbendam denkt echter dat Berghuis na dit seizoen naar het buitenland gaat. "Hij heeft een dochtertje van één jaar. Nu krijgt hij de kans om nog een stap te maken. Hij wil zichzelf testen op hoger niveau. Hij is al eens in het buitenland geweest, maar dat is niet helemaal goed gegaan, maar nu is hij rijper. Dus hij gaat gewoon naar het buitenland om daar te spelen."