Chong verrast en tekent tóch nieuw contract bij Man United: Ik ben erg dankbaar

Chong verrast en tekent tóch nieuw contract bij Man United: "Ik ben erg dankbaar"

09-03-2020 20:48
24

Het is officieel: Tahith Chong blijft bij Manchester United. De Nederlander heeft maandag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Chong ligt nu tot 2022 vast in Engeland.

Het had er alle schijn van dat Chong na drie jaar zou vertrekken bij United. Internazionale leek zijn volgende bestemming te worden, maar op het laatste moment kantelde de situatie. Zijn management gaf eerder op maandag al aan dat Chong een nieuw contract zou ondertekenen. Een paar uur later is dat officieel gemaakt.

Wedden

Meer odds

"Toen ik naar Manchester United ging kwam een droom uit", zegt Chong op de clubsite. "Het is iedere keer weer een eer om dit shirt aan te trekken en deze club te vertegenwoordigen. Ik werk iedere dag hard om beter te worden en weet dat dit de perfecte omgeving is om me te ontwikkelen."

"De kansen die ik krijg van de manager (Solskjaer, red.), zijn staf en de wereldspelers zijn fantastisch. Ik ben blij om dit nieuwe contract te tekenen en ben erg dankbaar dat ik de kans krijg om mezelf de komende jaren hier te laten zien."

Chong kwam in 2016 over van Feyenoord.