Verbazing om slechte vorm Tagliafico: 'Dat is een Argentijns international...'

Verbazing om slechte vorm Tagliafico: 'Dat is een Argentijns international...'

10-03-2020 08:28
127

Sergiño Dest kreeg zaterdag de wind van voren van Dusan Tadic, maar vooral de mindere vorm van collega-back Nicolás Tagliafico valt op. Dat stellen de tafelgasten bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Dest is een hele jonge jongen, is druistig en rent af en toe zichzelf voorbij", stelt Sjoerd Mossou. "Maar die Tagliafico is zo'n ervaren speler. Hij had er drie wedstrijden voor nodig om te zien dat iedere keer als hij naar voren rende, dat ze aan de andere kant alleen voor de keeper stonden. Dat is een Argentijns international..."

"Hij heeft toch ook gewoon een hele slechte periode?", reageert Arno Vermeulen. "Elke wedstrijd zit hij verdedigend in de problemen en aanvallend zie ik ook geen bijzondere dingen zoals vorig jaar. Hij is gewoon twee klassen minder als een jaar geleden."

Kenneth Perez ziet dat Daley Blind de defensie nauwelijks aanstuurt. "Blind staat op die positie om spelers neer te zetten en hij heeft ontzettend veel inzicht. Maar dat hij dan geen verantwoordelijkheid neemt en zegt tegen Tagliafico: Zou je niet eens ergens anders gaan staan, je ziet toch dat ik elke keer in de problemen kom bij het sprinten? Hetzelfde met Dest, het is geen rocket science."