Lang krijgt 'flashback' na tirade Tadic: 'Dan vind ik dat je wat terug mag zeggen'

Lang krijgt 'flashback' na tirade Tadic: 'Dan vind ik dat je wat terug mag zeggen'

Gepubliceerd: dinsdag 10 maart 2020 om 19:14di 10-03-2020 om 19:14

De uitbarsting van Dusan Tadic tegenover Sergiño Dest in het uitduel van Ajax bij sc Heerenveen riep herinneringen op bij Noa Lang. De aan FC Twente verhuurde buitenspeler kreeg in het bekerduel met Telstar al eens de wind van voren van de Servische aanvoerder.

"Dat was een beetje een flashback", zegt Lang tegen FOX Sports. "Het is voetbal, dat soort dingen gebeuren. Het zou wat zijn als je helemaal niks tegen elkaar mag zeggen. Ik vind dat het er gewoon bij hoort."

Net als Lang eerder besloot Dest de ervaren aanvaller van repliek te dienen, waarna ze beiden de volle laag kregen. Niet alleen van Tadic, maar ook van trainer Erik ten Hag. Neemt Lang alles aan van de oudere spelers? "Als het terecht is wel. Anders vind ik dat je wat terug mag zeggen."

"Bij clubs heb je hiërarchie, natuurlijk, dat is logisch", legt Lang uit. "Maar ook al is het een heel grote speler bij een club, als hij jou onterecht op je kop geeft, dan vind ik dat je wel wat terug mag zeggen. Maar zo bekijk ik het. Nederland zal het wel anders zien, maar ik vind dat het zo is", besluit de aanvaller, die het zondag met Twente opneemt tegen Ajax.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws