LIVE: Llorente is de held, Morata zorgt voor beslissing: 2-3 (gesloten)

LIVE: Llorente is de held, Morata zorgt voor beslissing: 2-3 (gesloten)

11-03-2020 23:03 Laatste update: 23:41
114

Titelhouder Liverpool moet woensdagavond op Anfield Champions League-uitschakeling zien te voorkomen door een 1-0 achterstand goed te maken tegen Atlético Madrid. Ook Paris Saint-Germain moet aan de bak: Borussia Dortmund komt met een 2-1 voorsprong naar Parijs. Vanaf deze plek houdt VoetbalPrimeur je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Liverpool verloor drie weken geleden met 1-0 in Wanda Metropolitano door een treffer van Saúl Niguez. De ploeg van trainer Jürgen Klopp, die naar alle waarschijnlijkheid basisplaatsen in petto zal hebben voor Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk, moet dus zelf minstens één keer scoren en hopen dat de Spanjaarden het net niet weten te vinden.

Erling Braut Haaland was in Dortmund de grote man voor BVB. Hij schoot zijn ploeg met twee treffers eigenhandig langs Paris Saint-Germain, dat via Neymar wel een belangrijke uitgoal meenam uit Duitsland. In een vanwege het coronavirus leeg Parc des Princes is het de taak aan de Parijzenaars om die 2-1 achterstand in een overwinning om te zetten.