Jansen volgt KNVB niet: 'Krom om alleen wedstrijden in Brabant af te gelasten'

Jansen volgt KNVB niet: 'Krom om alleen wedstrijden in Brabant af te gelasten'

Gepubliceerd: donderdag 12 maart 2020 om 12:36do 12-03-2020 om 12:36

Anco Jansen zet grote vraagtekens bij het besluit van de KNVB om alleen de wedstrijden in Noord-Brabant af te gelasten. De aanvaller van FC Emmen noemt het 'een beetje krom'.

"Laat ik vooropstellen dat de mensen die dat bepalen er ongetwijfeld veel verstand van hebben. Maar je krijgt nu verhalen over een leeg stadion, terwijl de supporters zich buiten wel verzamelen", aldus Jansen voor de camera van Veronica. "Dan denk ik bij mezelf: dan kunnen ze net zo goed in het stadion zitten."

Jansen noemt het ook 'een beetje krom' om alleen de wedstrijden van komend weekend in Noord-Brabant af te gelasten. "Het is een utopie dat het coronavirus alleen daar is. Volgens mij staat er geen grote muur om Noord-Brabant heen. Ik vind het gewoon heel jammer, maar we hebben het ermee te doen. Het zij zo."

FC Emmen zou komend weekend op bezoek gaan bij PSV, maar die wedstrijd is vanwege de coronamaatregelen uit het programma gehaald. Jansen: "Zonder publiek spelen is niks aan, dan is het net FIFA. Voetbal hoort gespeeld te worden met supporters. Wat dat betreft is het dan wel goed dat ze het dan af te gelasten. Ik denk dat je gewoon het hele schema eruit moet gooien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws