Madueke definitief bij PSV 1: 'Kan moeder me dichterbij afzetten, scheelt weer'

Madueke definitief bij PSV 1: 'Kan moeder me dichterbij afzetten, scheelt weer'

Gepubliceerd: zaterdag 14 maart 2020 om 10:15za 14-03-2020 om 10:15

Noni Madueke maakt indruk bij PSV: de aanvaller heeft definitief een plekje veroverd in de eerste selectie van trainer Ernest Faber. De Engelsman is blij met de kans die hem geboden wordt bij de club uit Eindhoven. 

"Ik heb er veel zin in, gelukkig is dit de laatste keer deze route", lacht Madueke terwijl hij richting de trainingsruimte van het eerste elftal loopt. "Nu kan mijn moeder me dichterbij afzetten, dat scheelt weer. Nee grapje, ik heb er veel zin in om bij het eerste elftal aan te sluiten."

De aanvaller heeft zin in zijn tijd bij PSV 1. "Ik wil graag mijn best doen voor het team, doelpunten maken. Ook hoop ik het publiek te vermaken en ik wil prijzen pakken." Wel denkt hij dat hij zijn teamgenoten bij de O19 gaat missen. "Ik blijf zoveel mogelijk wedstrijden van de O19 kijken. Ik ben heel trots, maar ook zeer dankbaar voor deze kans."

Vanaf volgend seizoen staat er een nieuwe trainer voor de groep in Eindhoven: Roger Schmidt. Madueke kijkt uit naar de komst van de nieuwe coach. "Ik ben heel blij eerlijk gezegd. Ik hoorde dat hij van aanvallend voetbal houdt en hoog druk wil zetten. Dat speel ik ook graag, zodat we veel de bal hebben. Een aanvallende coach is perfect voor mij."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws