'Heel dichtbij' PSV 1: Ik wacht op mijn kans en ben overal klaar voor

'Heel dichtbij' PSV 1: "Ik wacht op mijn kans en ben overal klaar voor"

Gepubliceerd: maandag 16 maart 2020 om 20:42ma 16-03-2020 om 20:42

Richard Ledezma is dolblij dat PSV de optie in zijn contract gelicht heeft. De talentvolle Amerikaan ligt nu tot 2022 vast in Eindhoven.

"Het is een mooi gevoel en een goed teken vanuit het eerste elftal", zegt Ledezma tegen PSV TV. "Ze hebben vertrouwen in me en geloven in me. Ik moet blijven werken om succes te houden. Ik speelde altijd bij Jong PSV. Het is leuk dat ik nu ook profwedstrijden speel."

Ledezma mocht afgelopen januari al aan PSV 1 ruiken. "Het was een goede ervaring dat ik met het eerste elftal naar Qatar ben geweest. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Als ik risico's neem in de wedstrijd is dat nu een ander gevoel."

Maandag werd bekend dat Ledezma twee jaar langer onder contract staat bij PSV. "Ik verheug me hier al op sinds ik hier in 2018 gekomen ben. Ik wil zoveel mogelijk voor PSV spelen. Als dat niet kan, speel ik voor Jong PSV en geef ik daar alles."

"Heel dichtbij, ik train met het eerste", reageert Ledezma op de vraag hoe dicht hij tegen het eerste elftal aanzit. "Dat vind ik prima. Ik wacht op mijn kans en ben overal klaar voor."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ledezma doorbreken?

Ja
87%
Nee
13%
(407 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws