'Vind ons geen titelkandidaat omdat we per ongeluk twee toppers winnen'

'Vind ons geen titelkandidaat omdat we per ongeluk twee toppers winnen'

De titelstrijd is niet alleen in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie spannend. Ook in de Tweede Divisie zal het in de laatste fase nagelbijten worden. VV Katwijk gaat na 24 duels en met nog tien wedstrijden te gaan aan kop.

De titelstrijd in de Tweede Divisie is extreem spannend. Katwijk heeft drie punten meer dan nummer twee HHC Hardenberg, maar daarachter volgen AFC, Rijnsburgse Boys (45), IJsselmeervogels (44) en Kozakken Boys (42).

Katwijk-captain Robbert Susan weet niet of zijn ploeg nu ineens dé titelkandidaat is, nadat zijn ploeg vorige week de topper bij IJsselmeervogels won. "Ik heb van het begin af aan gezegd dat we een team hebben waar wat mee te halen valt, maar om ons nou meteen als titelkandidaat weg te zetten omdat we per ongeluk twee toppers achter elkaar hebben gewonnen weet ik niet. Ik wil ons nog niet afschilderen als de gedoodverfde titelkandidaat", zegt hij tegen Omroep West.

Katwijk wordt door andere clubs juist wél bestempeld als titelkandidaat. "Het is altijd leuk om de favorietenrol bij iemand anders neer te leggen zodat je zelf een beetje de underdog bent. Ik heb het gelukkig al een paar keer mee mogen maken. Op het moment dat je bovenaan staan gaan ze écht op je jagen. Dat is wel het moeilijkste dat er is, hoor."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s