PSV'ers zitten thuis: Heb het gevoel een beetje opgesloten te zitten

PSV'ers zitten thuis: "Heb het gevoel een beetje opgesloten te zitten"

Gepubliceerd: vrijdag 20 maart 2020 om 18:32vr 20-03-2020 om 18:32

Robbin Ruiter neemt de coronacrisis voor wat het is. De PSV-spelers trainen niet en zitten thuis en dus slaat de verveling al snel toe.

"Ik kijk vooral veel tv en series. Tussendoor train ik nog wat om zo goed als mogelijk fit te blijven. En ik heb natuurlijk nog een kleine jongen van drie rondlopen. Veel samen spelen dus", vertelt Ruiter op de clubsite van PSV.

Ruiter zit veel op Netflix, maar heeft bijna alles wel gezien. Van gamen is hij niet echt. "Ik speel niet zo veel op een Xbox of PlayStation, ik hou meer van bordspelletjes of kaarten. Dat gaat nu natuurlijk ook een stuk moeilijker. Op de club doen we nog weleens hartenhagen, dat gaat me goed af. Nu thuis spelen mijn vriendin ik weleens een potje pesten tegen elkaar."

Ruiter doet verder 'de dagelijkse dingen' om zich te vermaken. "Ik heb het gevoel een beetje opgesloten te zitten, dat zullen mensen ook wel herkennen. Je kan en mag maar weinig. Lekker naar de club gaan, trainen, een potje biljarten... Het contact met medespelers, vrienden en familie gaat via telefoon. Dat is minder. Uitzitten is wat we moeten doen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws