Jong Ajax-trainer Van der Gaag ook bezig met zoon: Dat waardeer ik echt

Jong Ajax-trainer Van der Gaag ook bezig met zoon: "Dat waardeer ik echt"

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 12:54wo 25-03-2020 om 12:54

Mitchell van der Gaag is sinds de zomer trainer van Jong Ajax, maar houdt zich ook bezig met de ontwikkeling van zijn zoon. De 21-jarige Jordan van der Gaag speelt op het middenveld bij NAC. Na elke wedstrijd kijken de twee beelden terug.

"Hij helpt me altijd op voetballend gebied", vertelt Van der Gaag over de relatie met zijn vader op de website van NAC. "Na een wedstrijd bekijk ik beelden met hem. Dat waardeer ik echt. Als ik een wedstrijd heb gespeeld, kijkt hij alles terug. Altijd. We bekijken beelden, hij geeft feedback. Hij vertelt me wat goed is en wat beter kan. Daar leer ik van en dat vind ik zeker prettig."

Eén wedstrijd keken de twee niet terug. "Die wedstrijd tegen Jong Ajax (4-2, red.), die vond ik wel lekker, haha. Mijn vader vond het natuurlijk iets minder. We stonden 2-0 achter, waren het eigenlijk helemaal kwijt. De 2-1, vlak voor rust, was belangrijk. In de tweede helft werden wij steeds sterker en we voelden na de 2-2 dat we voor de overwinning konden gaan. Toen viel de bal voor mijn voeten en dacht ik: ik schuif 'm er rustig in."

"Mijn vader was wel blij voor me, dat was mooi, maar die wedstrijd hebben we maar overgeslagen met het beelden bekijken", besluit Van der Gaag junior.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws