Moura voorziet Antony van advies: Hij gaat naar een grote club

Moura voorziet Antony van advies: "Hij gaat naar een grote club"

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 12:20do 26-03-2020 om 12:20

Lucas Moura heeft Antony van advies voorzien in de aanloop naar zijn transfer naar Ajax. De twee zijn goede vrienden van elkaar, zo vertelde de Tottenham Hotspur-aanvaller tijdens een Q&A op Instagram.

"Antony is een geweldige vriend van mij en ook een geweldige speler", zegt Moura, geciteerd door Lance. "Hij is bloedsnel en zal een grote speler worden in de toekomst. Mijn eerste advies aan hem is dat hij zo snel mogelijk een cursus Engels moet volgen. Het is erg belangrijk dat je direct kan communiceren met de mensen daar."

"Een ander probleem is focus", waarschuwt Moura, die met Tottenham Hotspur afgelopen seizoen zelf nog in de Johan Cruijff Arena speelde in de Champions League. "Hij zal zijn familie en vrienden gaan missen, net als het dagelijkse leven in Brazilië. In Europa is het koud. Maar hij heeft alles in zich om het te gaan laten zien. Hij gaat naar een grote club, zal waarschijnlijk Champions League spelen en heeft de potentie om nog meer te groeien." Lucas heeft net als Antony voor São Paulo gespeeld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws