DWDD volledig in teken van Nouri: Van de Beek, De Jong en Bergwijn aan tafel

DWDD volledig in teken van Nouri: Van de Beek, De Jong en Bergwijn aan tafel

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 16:16do 26-03-2020 om 16:16

De Wereld Draait Door wijdt de een-na-laatste uitzending van het programma geheel aan Abdelhak Nouri. Onder meer Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn zitten donderdagavond aan tafel.

Nouri kreeg op 8 juli 2017 een hartstilstand tijdens de oefenwedstrijd tussen Ajax en Werder Bremen in het Oostenrijkse Hippach. Niet veel later werd duidelijk dat hij door ernstige hersenschade nooit meer zal kunnen voetballen. Khalid Kasem, advocaat en vertrouwenspersoon van de familie Nouri, schreef het boek 'Abdelhak Nouri, een onvervulde droom', dat vrijdag uitkomt.

Het is voor DWDD reden om de hele uitzending te wijden aan 'de positieve, verbindende voetballer', klinkt het. Nouri's vader Mohammed, zijn twee broers Mo en Abderrahim en zijn goede vrienden en teamgenoten Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn schuiven samen met auteur Khalid Kasem aan. Ali B, die zijn jongste zoon naar Nouri vernoemde, schreef samen met Douwe Bob een lied, dat in de uitzending ten gehore wordt gebracht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws