Kremers bevestigt overstap naar Ajax: 'Hoorde het van m'n moeder'

Kremers bevestigt overstap naar Ajax: 'Hoorde het van m'n moeder'

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 14:14vr 27-03-2020 om 14:14

Sten Kremers bevestigt aan Ajax Showtime dat hij na dit seizoen de overstap naar Ajax maakt. De 16-jarige doelman komt over van De Graafschap.

De Gelderlander meldde al dat Kremers na dit seizoen op weg is naar Amsterdam. De hoofdrolspeler laat weten dat het rond is. "Jazeker, alles is helemaal zeker!", laat hij weten aan het supportersmedium. 

Kremers kreeg van zijn moeder te horen dat Ajax belangstelling voor hem had. "Ik zat toen met Oranje O16 in Portugal. Mijn moeder werd toen gebeld door Ajax en zij heeft mij toen meteen gebeld met het bericht dat ik op stage mocht komen bij Ajax. Sindsdien is het zo gelopen. Nee, ik teken nog geen contract bij Ajax. Ik moet me volgend seizoen eerst bewijzen, om het zo maar te zeggen. Ik ga keepen in Ajax O17."

Kremers sprak met keeperscoördinator Martijn Middelbeek en hoofd jeugdscouting Casimir Westerveld van Ajax. "Tijdens die gesprekken konden ze nog niet helemaal zeggen hoe het plan er uitziet. Voor 1 april heeft Ajax gesprekken met alle spelers, al wilden ze wel graag van tevoren weten of ik ja of nee zou zeggen. Voor mij is het wel van belang dat ik zou gaan spelen en dat zou wel aan de orde zijn."

"Of ik in de basis zal staan weet ik niet, maar ik ga in ieder geval mijn wedstrijden spelen. Ik moet me gewoon bewijzen en daar ga ik alles aan doen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws