Update: 'Bergwijn is vader geworden en mag voorlopig in Nederland blijven'

Update: 'Bergwijn is vader geworden en mag voorlopig in Nederland blijven'

Gepubliceerd: zondag 12 april 2020 om 17:54zo 12-04-2020 om 17:54

Het gaat goed met Steven Bergwijn. Het herstel van de aanvaller van Tottenham Hotspur verloopt voorspoedig. Hij heeft veel contact met de medische staf van de club.

Dat meldt The Athletic. Bergwijn raakte begin maart geblesseerd aan zijn enkel in het duel met Burnley. Hij moest op krukken lopen, maar heeft die niet meer nodig. Bergwijn heeft volgens The Athletic nauw contact met de medische staf van Tottenham. Hij verstuurt regelmatig updates en videobelt met de fysio's. 

Door de coronacrisis heeft Bergwijn alle tijd om aan zijn herstel te werken. Het is niet duidelijk of er dit seizoen nog wedstrijden afgewerkt gaan worden in de Premier League. Er staan nog negen duels op de agenda. Bergwijn hoeft zich in ieder geval niet klaar te stomen voor het EK, want dat is verplaatst naar volgend jaar.

Alle spelers van Tottenham hebben van de technische staf een thuisprogramma meegekregen waardoor ze fit kunnen blijven.

Update: Bergwijn heeft toestemming om zijn herstel voort te zetten in Nederland, meldt Tottenham Hotspur zondag via de officiële kanalen. De Oranje-international wordt binnenkort vader en was donderdag al bij de speciale Abdelhak Nouri-uitzending van De Wereld Draait Door. De komende dagen zal hij een individueel programma volgen.

Update: Bergwijn is inmiddels vader geworden. De Oranje-international heeft het nieuws nog niet gedeeld via social media, maar volgens De Telegraaf heeft zijn partner een gezonde zoon ter wereld gebracht. Bergwijn is momenteel in Nederland om te herstellen van een enkelblessure en hoeft voorlopig ook niet terug naar Londen van zijn club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws