PSV-icoon Van den Heuvel stopt na dit seizoen als teammanager in Eindhoven

PSV-icoon Van den Heuvel stopt na dit seizoen als teammanager in Eindhoven

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 21:08zo 29-03-2020 om 21:08

Laatste update: zondag 29 maart 2020 om 22:12zo 29-03-2020 om 22:12

Mart van den Heuvel stopt na dit seizoen in goed overleg met zijn taken als teammanager bij PSV. Van den Heuvel, die al meer dan 40 jaar actief is bij de club uit Eindhoven, wordt opgevolgd door Bas Roorda.

Dat meldt de Eindhovense club zondagavond. Van den Heuvel blijft wel aan de club verbonden en gaat zich onder meer inzetten op het gebied van 'player care'. De inmiddels 66-jarige clubicoon was al meer dan 40 jaar actief bij PSV, waarvan de laatste elf jaar als teammanager. Hij blijft de spelers en hun families ondersteunen waar dat nodig is. Ook reist Van den Heuvel regelmatig mee naar (internationale) wedstrijden van PSV.

De teammanager wordt opgevolgd door Roorda, voormalig keeper van PSV, FC Groningen en Roda JC. PSV is op het moment bezig met een grote ontslagronde na de aanstelling van nieuwe trainer Roger Schmidt, maar het terugtreden van Van den Heuvel heeft hier niets mee te maken. Wel werd al bekend dat de contracten van keeperstrainer Ruud Hesp en videoanalist Wim Rip niet worden verlengd. De club heeft dat nieuws nog niet bevestigd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws