Wachten op rentree in Nederland: 'Klaar om te spelen bij Telstar, gebeurt dit'

Wachten op rentree in Nederland: 'Klaar om te spelen bij Telstar, gebeurt dit'

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 22:15zo 29-03-2020 om 22:15

Piet Velthuizen stond voor zijn rentree in het Nederlandse voetbal bij SC Telstar, maar door het coronavirus moet de doelman daar op wachten. Een tegenvaller zo vindt hij zelf, maar de gezondheid gaat nu even voor het voetbal.

Velthuizen baalt flink van de huidige situatie, maar geeft aan dat er belangrijkere dingen zijn in het leven. "Ja, ik ben lang uit beeld en geweest en was net klaar om te gaan spelen bij Telstar en dan gebeurt dit. Echt een klotemoment. Maar ja, alles gebeurt met een reden. Gezondheid staat op één", vertelt hij in gesprek met Omroep Gelderland

Er valt weinig aan te doen, maar de onderbreking kwam voor Velthuizen op een zeer vervelend moment. "Het is zoals het is. Ik neem geen enkel risico en kom bijna niet buiten", vervolgt hij. "Ik hou mezelf wel fit, zodat ik er klaar voor ben als de competitie toch nog wordt hervat. Maar niemand weet of dat gebeurt. Misschien krijgen we dinsdag meer duidelijkheid. Maar het moet wel verantwoord zijn, want iedereen ziet die beelden vanuit Italië. Daar word je niet vrolijk van", sluit een teleurgestelde Velthuizen af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws