Groningen niet blij met Redan: aanvaller trapt balletje met Ajax-aanvaller Promes

Groningen niet blij met Redan: aanvaller trapt balletje met Ajax-aanvaller Promes

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 22:27zo 29-03-2020 om 22:27

Mark-Jan Fledderus is niet blij met de actie van FC Groningen-speler Daishawn Redan. Zondag verscheen een filmpje online waarin de aanvaller samen met Ajax-speler Quincy Promes een balletje trapt op een voetbalveldje.

Dit alles ondanks het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven. "Dit is niet wat we hebben afgesproken", vertelt Fledderus over de actie van Redan in gesprek met RTV Noord. "Het lijkt me wel zo netjes om eerst het verhaal van Redan aan te horen, alhoewel dit er niet heel positief uitziet. Ik ga de trainer ook bellen om te bespreken hoe we hiermee omgaan."

De Groningen-spelers moeten in deze tijd van het coronavirus allemaal rondom Groningen verblijven, een vertrek naar een andere stad is niet toegstaan. Redan zelf zegt dat hij op het voetbalveldje in Amsterdam was om te trainen. "We waren voor onszelf aan het trainen, waarbij we gewoon gepaste afstand hielden van elkaar", zegt hij over het onderonsje met Promes. "Een beetje afwerken. Mensen hoorden toen dat Quincy Promes en ik daar aan het trainen waren en begonnen ons te filmen", sluit hij af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws