Huntelaar ziet buitenlandse transfer niet meer zitten: 'Dat is me nu meer waard'

Huntelaar ziet buitenlandse transfer niet meer zitten: 'Dat is me nu meer waard'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 12:36ma 30-03-2020 om 12:36

Klaas Jan Huntelaar lijkt een nieuw avontuur in het buitenland niet meer te zien zitten. Het gezin van de Ajax-spits (36) heeft het goed in het Gelderse Angerlo.

Begin maart kwam er uit de Verenigde Staten een gerucht voorbij dat Huntelaar in de belangstelling staat van Atlanta United, de club van Frank de Boer. Op de vraag van het Algemeen Dagblad of hij na periodes in Spanje, Italië en Duitsland nog een buitenlands avontuur ziet zitten, antwoordt Huntelaar: "We hebben het goed hier, de kinderen hebben ook hun sociale leven. Die stabiliteit is me nu meer waard dan het avontuur. Maar ik sluit momenteel even niets helemaal uit."

Huntelaar heeft een aflopend contract bij Ajax. De spits, die dit jaar nog 37 wordt, lijkt drie opties te hebben: door bij Ajax, door bij een andere club of stoppen. "Mijn kinderen willen helemaal niets weten van de gedachte dat papa stopt met voetballen. Ze zeggen ook: blijf voetballen! Die vinden het allemaal zo leuk. En ik geniet er op mijn beurt wel van dat zij het allemaal bewust kunnen meemaken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws