Voetbal International: Ajax heeft contract Huntelaar formeel opgezegd

Voetbal International: Ajax heeft contract Huntelaar formeel opgezegd

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 14:20ma 30-03-2020 om 14:20

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 14:20ma 30-03-2020 om 14:20

Het contract van Klaas Jan Huntelaar is formeel opgezegd door Ajax. Dat meldt Voetbal International. De spits is in het bezit van een aflopend contract in Amsterdam en als deze niet voor 1 april opgezegd wordt, wordt de verbintenis automatisch verlengd.

Het lag dus al in de lijn der verwachting dat Ajax het contract van Huntelaar zou opzeggen. De partijen hebben nog geen definitief besluit genomen over een eventuele langere samenwerking. Huntelaar liet maandag in een groot interview in het Algemeen Dagblad doorschemeren dat hij twijfelt of hij zijn carrière gaat voortzetten en of hij dit bij Ajax gaat doen.

Volgens Voetbal International praat Ajax later nog met Huntelaar over een mogelijke verlenging van het contract. Zowel club als speler heeft daar nog geen beslissing over genomen. Huntelaar zei in het AD over zijn toekomst: "Of Ajax verder wil, geen idee. Voor mij spoken er dus drie opties door mijn hoofd: of stoppen, of door bij Ajax, of bij een andere club", aldus de spits. "Je wilt niet te vroeg stoppen, want stel dat je spijt krijgt. Je kunt maar één keer stoppen. Maar te laat is ook niet goed, dat je er halverwege het seizoen klaar mee bent."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws