Telstar behoudt Kharchouch: enkelvoudig Oranje-international Velthuizen wacht af

Telstar behoudt Kharchouch: enkelvoudig Oranje-international Velthuizen wacht af

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 08:36di 31-03-2020 om 08:36

Telstar is er voorlopig in geslaagd om revelatie Reda Kharchouch binnenboord te houden. Het contract van de scherpschutter – tot dusver goed voor twintig treffers tijdens zijn eerste profseizoen – is met één seizoen verlengd, maken De Witte Leeuwen bekend via de officiële kanalen.

Kharchouch had een optie in zijn contract, die inmiddels gelicht is. De 24-jarige Amsterdammer speelt in principe ook volgend seizoen bij Telstar, tenzij hij alsnog wordt opgepikt door een andere club: Sparta had tijdens de winterstop al nadrukkelijke belangstelling, maar toen kwam het niet van een transfer. Ook de opties in de verbintenissen van Shayne Pattinama en Anthony Berenstein zijn gelicht. Clubicoon Frank Korpershoek (35) kan zijn vijftiende (!) seizoen in Velsen-Zuid ingaan en heeft zijn contractaanbieding voorlopig in beraad.

De drie doelmannen in de Noord-Hollandse selectie moeten voorlopig afwachten. Anthony Swolfs en Sven van der Maaten lopen uit hun contract en hun opties zijn niet gelicht: Telstar zou echter kunnen besluiten om de sluitposten alsnog een aanbieding te doen. De recentelijk aangetrokken Piet Velthuizen beschikt over een aflopende verbintenis zonder optie: ook de enkelvoudig Oranje-international moet voorlopig in de wachtkamer plaatsnemen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws