'AC Milan gaat voor 'jonge AZ'er met persoonlijkheid' en maakt 15 miljoen vrij'

'AC Milan gaat voor 'jonge AZ'er met persoonlijkheid' en maakt 15 miljoen vrij'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 10:45do 02-04-2020 om 10:45

Teun Koopmeiners staat donderdag in de Italiaanse krant Tuttosport. AC Milan zou belangstelling hebben voor de 22-jarige aanvoerder van AZ.

Milan werd nog niet zo lang geleden in verband gebracht met Calvin Stengs en Myron Boadu, maar inmiddels staat Koopmeiners al maanden bovenaan het Italiaanse lijstje. Althans, dat schrijft Tuttosport. De aanvoerder van AZ wordt beschreven als 'een jonge man met talent en persoonlijkheid, niet te duur bovendien'.

Koopmeiners geldt in San Siro als een doelwit voor de zomerse transferperiode. De vraagprijs van AZ wordt geschat op vijftien miljoen euro, maar dat zijn onbevestigde berichten. Twee weken geleden werd Koopmeiners voor het eerst opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal.

Ralf Rangnick moet de nieuwe trainer en mogelijk óók technisch directeur worden bij AC Milan. De Duitser is volgens Tuttosport zeer gecharmeerd van Koopmeiners, die hij in het verleden ook naar RB Leipzig zou hebben geprobeerd te halen. Nu zou Milan hem, ongeacht de aanstelling van Rangnick, willen contracteren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws