Almere City langer door met 'de man die ons richting Eredivisie kan dirigeren'

Almere City langer door met 'de man die ons richting Eredivisie kan dirigeren'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 21:11do 02-04-2020 om 21:11

Ole Tobiasen is ook volgend seizoen eindverantwoordelijke bij Almere City. De 44-jarige Deen heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd, laat de nummer 9 van de stilgelegde Keuken Kampioen Divisie donderdag weten via de officiële kanalen.

De oud-verdediger van onder meer sc Heerenveen, Ajax en MVV stapte vorig seizoen op interim-basis in na het ontslag van Michele Santoni, keerde vervolgens terug als assistent, maar werd na het afscheid van Robert Molenaar opnieuw hoofdtrainer. "Inmiddels heeft hij zich gedurende twee turbulente seizoenen meer dan waargemaakt", doelt algemeen directeur John Bes onder meer op de vorig seizoen gewonnen periodetitel. "Hij is voor ons de man die Almere City FC daadwerkelijk richting Eredivisie kan dirigeren."

Tobiasen zelf is ook verheugd over de verlengde samenwerking. "Het is fijn om komend seizoen vanaf dag één als hoofdcoach voor de groep te staan. Dat biedt mij de mogelijkheid om mijn visie verder uit te werken", laat hij weten. "Ik heb er alle vertrouwen in dat we met elkaar ook de volgende stap kunnen zetten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws