Engeland 'vergeet' volgend probleem: 'Ligt iedereen na paar weken in ziekenboeg'

Engeland 'vergeet' volgend probleem: 'Ligt iedereen na paar weken in ziekenboeg'

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 09:14vr 03-04-2020 om 09:14

Laatste update: vrijdag 3 april 2020 om 09:43vr 03-04-2020 om 09:43

De Premier League doet er alles aan om de competitie deze zomer af te ronden, maar Manchester City-middenvelder Kevin De Bruyne zet vraagtekens bij de haalbaarheid daarvan. Zelfs als er weer groen licht wordt gegeven, hebben voetballers meer dan een maand nodig om weer fit te worden.

"Ik heb geen flauw idee of we nog gaan spelen. Ook in Engeland willen ze zo lang mogelijk wachten met een beslissing", zegt De Bruyne in het VTM-programma 'Blijf in uw Kot'. "Maar als voetballer is dat niet evident. Je ligt zes weken stil, normaal heb je dan een voorbereiding van drie à vier weken nodig. Mochten we direct beginnen, dan ligt iedereen na een paar wedstrijden in de ziekenboeg. Dat kan niet de bedoeling zijn."

De Bruyne snapt tegelijkertijd wel waarom Engeland zoveel moeite doet om de competitie te vervolgen. "Er is veel geld mee gemoeid... Ik vind wel: zo lang wachten om een beslissing te nemen kan voor problemen zorgen naar volgend seizoen toe. Het is niet dat wij een heel lange zomerstop hebben en alles zomaar kunnen opschuiven. Ik zou het jammer vinden om na zo'n goed seizoen vroegtijdig te stoppen, maar als het problemen vermijdt naar volgend jaar toe, moet het nu eenmaal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws