Ünüvar 'trots': 'Ik vind het juist mooi dat mensen me met Nouri vergelijken'

Ünüvar 'trots': 'Ik vind het juist mooi dat mensen me met Nouri vergelijken'

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 11:32vr 03-04-2020 om 11:32

Naci Ünüvar is zich ervan bewust dat hij regelmatig met Abdelhak Nouri vergeleken wordt. Het is een beladen onderwerp, maar het zestienjarige toptalent is er vooral trots op.

De vergelijking met Nouri voelt voor Ünüvar, die vorig jaar werd uitgeroepen tot beste talent van Ajax, niet als extra druk. "Ik ben er juist trots op", reageert hij in gesprek met Voetbal International. "Nouri was een geweldige voetballer, tegen wie ik als jonge speler in de opleiding opkeek. Ik vind het juist mooi dat mensen me met hem vergelijken."

Ünüvar maakte begin dit jaar zijn officiële debuut in Ajax 1 tijdens de bekerwedstrijd tegen SV Spakenburg (7-0). In de slotfase vroeg hij aan Klaas Jan Huntelaar of hij een penalty mocht nemen. De gedachten gingen automatisch terug naar de bekerwedstrijd van Ajax tegen Willem II in 2016, toen Nouri bij Lasse Schöne smeekte om een vrije trap. Beide keren leverde het een doelpunt op.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In times like these, we need to be creative around how we take care of each other and ourselves, keeping our hearts, bodies and minds healthy. Let’s do that together. Here with the #HomeTeam 🏡

Een bericht gedeeld door Naci Ünüvar (@naci.unuvar) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws