Van Bommel laat van zich horen: 'Er is zoveel onzin geschreven'

Van Bommel laat van zich horen: 'Er is zoveel onzin geschreven'

14-04-2020 00:10
47

Mark van Bommel hoopt spoedig weer aan de slag te kunnen als trainer. De 42-jarige Limburger baalt van alle verhalen die opdoken na zijn ontslag bij PSV in december.

"Er is zoveel onzin geschreven in de kranten. Het heeft geen zin om daar constant op te reageren. Dan blijf je bezig", steekt Van Bommel van wal in gesprek met Veronica Inside. Zo beweerde Johan Derksen dat hij was ontslagen omdat hij de spelers van PSV toestond dat ze kapsalons of pizza's als sportmaaltijd aten. "Johan zit vaak goed, maar het kapsalon-verhaal is niet waar."

Van Bommel hoopt op een nieuwe kans. "Ik wil graag door als trainer. Ik zou graag in Duitsland werken en Engeland zou ook niet verkeerd zijn. Maar ik stap niet halverwege een seizoen in. Ik wil graag een hele voorbereiding doen en mijn idee in de ploeg slijpen. Er hebben zich binnen vier dagen na mijn ontslag al vier clubs bij Mino Raiola gemeld, maar ik wil niet tussentijds instappen."

"En momenteel zijn er belangrijkere zaken dan voetbal. Laten we hopen dat het coronavirus snel weg is", besluit de voormalig middenvelder.