Álvarez droomt hardop: 'Ik zou graag voor ze spelen, ik ben een fan van die club'

Álvarez droomt hardop: 'Ik zou graag voor ze spelen, ik ben een fan van die club'

14-04-2020 20:13
35

Édson Álvarez zou graag ooit voor Manchester City uit willen komen. De Mexicaanse Ajacied droomt van een verblijf bij The Citizens, een club waar de middenvelder naar eigen zeggen al heel erg lang fan van is.

De verdediger annex middenvelder van Ajax wordt in een Q&A op het Instagram-account van Ajax gevraagd naar zijn droomclub. "Ik zou heel graag een keer voor Manchester City willen spelen", zegt Álvarez. "Ik volg die club al sinds kleins af aan en ik vind het echt een mooie club, ik ben een fan. Dus als ik zou moeten kiezen zou ik voor City willen spelen."

Wedden

Meer odds

Op dit moment staat de Mexicaan nog onder contract in Amsterdam, waar hij het lange tijd erg moeilijk had. Hij moest zijn vrouw en dochtertje missen, omdat die niet over mochten komen. "Maar nu kan ik de tijd gebruiken om bij mijn familie te zijn. Met mijn dochtertje gaat het goed, ze is gezond en dat is het belangrijkste. Het is mooi om te zien hoe ze groeit en iedere dag nieuwe dingen leert. Dat is dan toch mooi, dat ik dat nu iedere dag kan zien."