Spijt van vertrek: Het lijkt me prachtig ooit weer voor Ajax te spelen

Spijt van vertrek: "Het lijkt me prachtig ooit weer voor Ajax te spelen"

Gepubliceerd: donderdag 16 april 2020 om 13:46do 16-04-2020 om 13:46

Laatste update: donderdag 16 april 2020 om 13:53do 16-04-2020 om 13:53

Viktor Fischer heeft spijt van zijn laatste periode bij Ajax en hoopt ooit weer voor de Amsterdammers uit te kunnen komen. Dat vertelt de Deense aanvaller van FC Kopenhagen in gesprek met Ajax Life.

De inmiddels 25-jarige Fischer verliet Ajax in 2016 voor Middlesbrough. "Ik vertrok met een rotgevoel, maar dat kwam door mijn eigen persoonlijkheid. Ik had het gewoon helemaal gehad bij Ajax. Eigenlijk te gek natuurlijk. Vandaag de dag vraag je je af: hoe kan iemand het gehad hebben bij Ajax…?", vraagt Fischer zich hardop af. "Mijn relatie met Frank de Boer was niet meer dezelfde. Amin Younes kreeg de voorkeur. Ik zag geen sportief perspectief. Ik sprak te veel en deed te weinig. Ik wilde elders mijn kwaliteiten laten zien. Ajax vond dat ook een goed idee. Een vertrek was op dat moment het beste voor alle partijen."

Fischer is inmiddels vaste basisspeler bij FC Kopenhagen en hoopt ooit op een herkansing bij Ajax. "Zeker. Honderd procent. Het lijkt me prachtig ooit weer voor Ajax te spelen in de Johan Cruijff Arena. Of het realistisch is? Ik hoop het wel. Al is het nu vooral een droom. Ik moet hier niet te veel over praten en eerst op het veld weer goed presteren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Fischer nog terugkeren bij Ajax?

Ja
28%
Nee
72%
(3143 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws