Azarkan (18) verlaat Feyenoord mogelijk voor Bundesliga: 'Er is belangstelling'

Azarkan (18) verlaat Feyenoord mogelijk voor Bundesliga: 'Er is belangstelling'

Gepubliceerd: dinsdag 21 april 2020 om 15:35di 21-04-2020 om 15:35

Laatste update: dinsdag 21 april 2020 om 15:48di 21-04-2020 om 15:48

Feyenoord dreigt het achttienjarige talent Marouan Azarkan kwijt te raken. De jonge aanvaller staat volgens Voetbal International in de serieuze belangstelling van Werder Bremen en Hoffenheim.

Zaakwaarnemer Ali Dursun bevestigt tegen VI dat er interesse is in de buitenspeler. "Er is inderdaad belangstelling voor Marouan, maar het is allemaal nog heel vroeg en we leven in onzekere tijden. Daarbij heeft Feyenoord ook nog wat te zeggen, want hij heeft nog een doorlopend contract. Maar voor die jongen is het fijn dat hij blijkbaar niet is vergeten."

Azarkan heeft nog een contract tot medio 2021 bij Feyenoord, wat betekent dat de club komende zomer wel een besluit moet gaan nemen over zijn toekomst. Of de club gaat verlengen met de achttienjarige aanvaller, of het zet hem in de verkoop. Ondertussen is er dus vooral interesse uit de Bundesliga, met Werder Bremen en Hoffenheim als grootste kandidaten.

Azarkan speelde tot nu toe achttien minuten in de Eredivisie. Op 15 september 2019 mocht hij invallen tegen ADO Den Haag. De laatste keer dat hij bij de wedstrijdselectie zat was op 27 oktober tijdens de Klassieker tegen Ajax (4-0 verlies). Sinds het vertrek van Jaap Stam na die wedstrijd zat Azarkan niet meer op de bank.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Feyenoord het contract van Azarkan proberen te verlengen?

Ja
74%
Nee
26%
(832 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws