Lukaku onthult: 'Ik zweer dat er 23 van de 25 spelers ziek waren. Geen grap'

Lukaku onthult: 'Ik zweer dat er 23 van de 25 spelers ziek waren. Geen grap'

22-04-2020 08:28
12

Romelu Lukaku heeft onthuld dat het overgrote deel van de selectie van Internazionale ziek is geworden in januari. Hoewel het coronavirus toen nog niet officieel in Italië was, vindt de Belgische spits de situatie wel verdacht. 

"In januari hadden we een week vrij. We kwamen terug en ik zweer dat er 23 van de 25 spelers ziek waren. Geen grap", vertelt Lukaku in een Instagram-stream met het Belgische VIER. "We speelden thuis tegen Cagliari en na 25 minuten moest één van onze verdedigers van het veld. Hij kon niet meer en viel bijna flauw."

Wedden

Meer odds

"Iedereen was aan het hoesten en had koorts. Ook ik had er last van. Ik kreeg het bij mijn opwarming veel warmer dan normaal. Ik had al jaren geen koorts meer gehad", vertelt Lukaku, die inmiddels terug is in Italië voor een mogelijke doorstart van de Serie A. "Na de wedstrijd stond er nog een etentje met genodigden van Puma op het programma, maar ik heb bedankt en ben direct naar bed geweest." De spits weet niet zeker of dit het coronavirus was. "We zijn toen nooit getest geweest op corona, dus helemaal zeker zullen we het nooit weten", besloot Lukaku.

In maart speelde Internazionale nog de Italiaanse topper tegen Juventus. Juventus-speler Daniele Rugani speelde in dat duel en bleek later besmet met het coronavirus. Ook Blaise Matuidi en Paulo Dybala werden positief getest.