Feyenoord toont belangstelling: 'Maar ik ga een heel politiek antwoord geven'

Feyenoord toont belangstelling: 'Maar ik ga een heel politiek antwoord geven'

26-04-2020 12:26
54

Joey Veerman staat in de belangstelling van Feyenoord, maar heeft zelf nog geen contact gehad met de Rotterdamse club. Hij verwijst naar zijn zaakwaarnemer en Gerry Hamstra, technisch manager van sc Heerenveen.

Feyenoord ziet in Veerman een versterking voor één van de drie posities op het middenveld, meldde Voetbal International deze week. "Ik heb wel wat dingen gehoord via mijn zaakwaarnemer, maar voor de rest is er nog niks concreet", reageert Veerman bij het Volendamse L.O.V.E. Update.

"Ik ga een heel politiek antwoord geven: je zou het aan Gerry Hamstra moeten vragen", vervolgt de 21-jarige middenvelder. "Zolang er niks concreet is, ga ik ervan uit dat ik bij Heerenveen blijf spelen. Mocht er iets komen, dan hoor ik het vanzelf wel."

Veerman is zich ervan bewust dat hij er goed op staat. De middenvelder maakte in de slotdagen van de zomerse transferperiode de overstap van FC Volendam naar Heerenveen en timmert flink aan de weg. "Johan Derksen is in Veronica Inside al een paar keer positief geweest, dat gebeurt niet vaak", lacht Veerman.