VP-voetbalkantine: 'Cillessen moet vervanger worden van Onana bij Ajax'

29 april om 17:00
Laatste update: 29 april om 16:57

De voetbalkantine is de ideale plek om na de wedstrijd met je vrienden nog even lekker bij te praten en wat te drinken. De VP-voetbalkantine is een offtopic rubriek waar elk onderwerp mag worden besproken.

Stelling 1: 'Onana kan toptransfer vergeten door coronacrisis'

Stelling 2: 'Hoogte Pochettino-salaris is onverantwoord in coronacrisis'

Stelling 3: 'Cillessen moet vervanger worden van Onana bij Ajax'

VP VoetbalQuiz #6: Wat weet jij over de Eredivisie?

Het is tijd voor de zesde editie van de VP VoetbalQuiz LIVE! Met dit keer als thema: de Eredivisie! De stream start dit keer 's avonds, om 19.45 uur en de quiz zal om 20.00 uur beginnen.

Wat heb ik nodig?
Een telefoon om de quiz op te spelen en een tweede scherm (bijvoorbeeld een laptop of een tablet) om de stream op te bekijken. Je kunt ook met twee tabbladen op een computer spelen. We spelen de quiz via Kahoot, een interactieve tool waardoor we live de vragen kunnen stellen én de tussenstanden kunnen doorgeven.

Wat moet ik doen?
Om 19.45 uur starten wij de stream op YouTube (subscribe hier) en vanaf dat moment kun je inloggen bij Kahoot. Ga met je telefoon of computer naar Kahoot.it, vul de pincode van de stream in, kies een username en je zit in het spel! De quiz begint om 20.00 uur. Het is niet alleen belangrijk om GOED te antwoorden, maar ook SNEL! Snelle antwoorden leveren extra punten op, en kunnen aan het einde van de rit het verschil gaan maken. Onze quizmaster Danny Vos zal je nog door alle stappen heen gidsen tijdens de stream.

Wat kan ik winnen?
De winnaar krijgt de biografie van Marco van Basten, 'Basta'. Stay Home en Win de VP VOETBALQUIZ!

Lees meer over:

Deel via