Ziyech gaat zich bij Ajax melden voor trainingen, Promes weer in kleedkamer

Ziyech gaat zich bij Ajax melden voor trainingen, Promes weer in kleedkamer

29-04-2020 14:57 Laatste update: 15:04
26

Hoewel er pas in september weer gevoetbald mag worden, hervatten de Eredivisie-clubs binnenkort de trainingen weer. Volgens De Telegraaf is ook Ajax van plan om weer op het trainingsveld te verschijnen, inclusief Hakim Ziyech.

De spelmaker vertrekt komende zomer naar Chelsea en zal geen wedstrijd meer voor Ajax spelen, maar krijgt net als de andere Ajacieden de kans om zijn conditie op peil te houden in de tussentijd. Dat zal gebeuren in kleine groepjes, met anderhalve meter afstand tussen de spelers. Ajax heeft tot 1 september drie trainingsblokken gepland. Tussendoor krijgen de spelers twee vakanties.

Wedden

Meer odds

Via Instagram liet Quincy Promes woensdag doorschemeren dat enkele spelers zich inmiddels weer bij de club gemeld hebben. De aanvaller maakte een story in de kleedkamer van Ajax.


RKC Waalwijk was woensdag de eerste club die de training weer hervatte. Meer clubs volgen: FC Utrecht en Feyenoord zullen vrijdag weer gaan starten, en volgende week volgen onder meer AZ, PSV, Heracles Almelo en FC Twente.