'Dessers is een geweldige aanvaller, die maar blijft scoren in Nederland'

'Dessers is een geweldige aanvaller, die maar blijft scoren in Nederland'

04-05-2020 20:37
28

Fortuna Düsseldorf-doelman Maduka Okoy baalt dat hij Cyriel Dessers niet heeft kunnen zien debuteren voor de nationale ploeg van Nigeria. De topscorer van de Eredivisie werd bij de nationale selectie van het Afrikaanse land gehaald, maar door de coronacrisis worden er al weken geen wedstrijden meer gespeeld.

In maart werd Dessers opgeroepen voor een dubbele interland met Sierra Leone, maar die duels werden van de agenda gehaald. Okoye baalt daarvan en had Dessers graag zien spelen in het shirt van Nigeria. "Ik denk dat Dessers een geweldige aanvaller is, die maar blijft scoren in de Nederlandse competitie", zegt hij tegen All Nigeria Soccer "Hij heeft de juiste keuze gemaakt. Hij kan ons meer kwaliteit bijbrengen bij de Super Eagles."

Wedden

Meer odds

Overigens stond Okoye voor hetzelfde dilemma als Dessers. De keeper kon zelf kiezen tussen het Nigeriaanse en het Duitse nationale elftal. In principe zou Dessers nog steeds voor de Rode Duivels kunnen kiezen, omdat hij nog geen speelminuten maakte voor Nigeria.