'Speler uit middenmoot Eredivisie' flirt met Hélène Hendriks: 'Nu moet je stoppen'

'Speler uit middenmoot Eredivisie' flirt met Hélène Hendriks: 'Nu moet je stoppen'

10-05-2020 17:40
94

Hélène Hendriks krijgt regelmatig berichten van spelers - en dan gaat het niet over voetbal. Dat onthult de presentatrice en verslaggeefster van Veronica en FOX Sports. Eén speler uit van een 'Eredivisie-middenmoter' bleef het zelfs proberen.

"Ja, er zijn zéker voetballers geweest die mijn nummer achterhalen en een berichtje sturen", vertelt Hendriks in een video van Veronica Inside. "Ik moet zeggen: de laatste tijd niet meer. Dat kan aan twee dingen liggen: of ik ben te oud of ze weten dat ik toch nergens op reageer. Ik hoop het laatste trouwens."

Hendriks 'heeft nooit wat mee gedaan' met de berichten. "Maar het gebeurt gewoon." Welke voetballers een poging hebben gewaagd, laat ze in het midden. "Het zou lullig zijn als ik dat nu zeg. Ik kan wel vertellen dat er eentje nogal volhardend was. Een speler uit de middenmoot van de Eredivisie. Die heeft het echt lang geprobeerd. Alleen op hem heb ik op een gegeven moment gereageerd: nu moet je echt stoppen, want hier heb ik helemaal geen zin in."