Heracles-boegbeeld verlengt: 'Alleen weg naar Almelo en clubcultuur onveranderd'

Heracles-boegbeeld verlengt: 'Alleen weg naar Almelo en clubcultuur onveranderd'

Gepubliceerd: maandag 11 mei 2020 om 16:25ma 11-05-2020 om 16:25

Tim Breukers heeft zijn contract bij Heracles Almelo met één jaar verlengd. De 32-jarige verdediger begint daardoor aan zijn elfde seizoen bij de Heraclieden, nadat hij tussentijds uitkwam voor FC Twente.

Breukers beschikte over een aflopend contract, dat daardoor formeel moest worden opgezegd door Heracles. Beide partijen kondigden echter al aan in gesprek te gaan en dat heeft tot een akkoord geleid. "Eigenlijk ben ik al vanaf 2007 Heraclied en ik ben blij dat dit zeker nog een jaar zo blijft", zegt de verdediger op de clubsite.

"De weg naar Almelo is sinds die eerste jaren hetzelfde gebleven en ook de clubcultuur is onveranderd, maar verder is de club in alle facetten doorgegroeid. Daar gaan we met z'n allen mee verder", stelt Breukers, die in zijn twee periodes voor Heracles 278 officiële wedstrijden speelde.

"De contractverlenging van Tim past mooi in het rijtje van Robin Pröpper en Michael Brouwer, van wie we afgelopen week hun langere verblijf konden melden", stelt technisch directeur Tim Gilessen. "Het past binnen het raamwerk waar we aan werken voor komend seizoen. Tim is een van onze sterkhouders, zowel op het veld als in de kleedkamer. Bovendien is hij een jongen uit de regio en kent hij de club als geen ander."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws