Update: 'Fortuna haalt PSV-doelman in eerste instantie als tweede optie'

Update: 'Fortuna haalt PSV-doelman in eerste instantie als tweede optie'

12-05-2020 17:21 Laatste update: 17:20
23

Yanick van Osch maakt de overstap van PSV naar Fortuna Sittard. Dat meldt De Telegraaf dinsdag. Van Osch keepte bij PSV in het beloftenelftal en maakte zijn debuut in het eerste nooit.

Het was al bekend dat Van Osch zou vertrekken bij PSV. Zijn aflopende contract werd niet verlengd. Hij krijgt nu dus de kans in de Eredivisie bij Fortuna Sittard. De Limburgse club heeft een contract voor twee seizoenen klaarliggen voor de doelman met een optie voor nog een jaar. Fortuna Sittard heeft het nieuws nog niet bevestigd. 

De afgelopen periode was voor Van Osch niet om over naar huis te schrijven. De doelman moest ruim een jaar lang toekijken vanwege een zware knieblessure en brak kort na zijn rentree ook nog zijn pols. Hij zou dit seizoen niet meer in actie komen. Halverwege februari maakte Van Osch zijn rentree. Een paar weken later was het wéér raak. 

Update: Ook het Eindhovens Dagblad en de Limburger melden dat Van Osch op weg is naar Fortuna Sittard. De deal is nog niet helemaal rond, maar dit gaat wel gebeuren. De Limburger meldt dat Van Osch in eerste instantie gehaald wordt als tweede keeper.