Stam staat voor nieuwe kans na Feyenoord-sof: 'Finish komt dichterbij'

Stam staat voor nieuwe kans na Feyenoord-sof: 'Finish komt dichterbij'

Gepubliceerd: vrijdag 15 mei 2020 om 07:19vr 15-05-2020 om 07:19

Laatste update: vrijdag 15 mei 2020 om 10:08vr 15-05-2020 om 10:08

Jaap Stam is de belangrijkste kandidaat om Ron Jans op te volgen bij FC Cincinnati. Dat heeft directeur Gerard Nijkamp bevestigt aan het Amerikaanse WCPO. De restricties vanwege het coronavirus zorgen echter voor ruis op de lijn.

Stam is 'the main candidate', bevestigt Nijkamp aan WCPO. Omdat reizen naar de Verenigde Staten moeilijk is vanwege de coronapandemie, is er nog geen akkoord gesloten. Nijkamp houdt daardoor zijn opties open heeft naar eigen zeggen nog een andere kandidaat-trainer achter de hand.

"We zijn nog steeds in gesprek, maar we hebben ook het gevoel dat de finish dichterbij komt", zegt hij over Stam. "Hopelijk hebben we zo snel mogelijk duidelijkheid over wie onze nieuwe trainer wordt, zodat we de werkvergunningen kunnen regelen. Laten we kijken wat er de komende dagen en weken gebeurt."

Nijkamp weigert te antwoorden op de vraag waarom Stam de ideale trainer is voor Cincinnati. "Omdat het geen done deal is", aldus de directeur, die in februari afscheid moest nemen van Jans na een racismerel. Stam werkte eerder bij Jong Ajax, Reading, PEC Zwolle en Feyenoord.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws