Karsdorp: Iedereen die mij kent, weet dat ik nooit aan die rotzooi zal beginnen

Karsdorp: "Iedereen die mij kent, weet dat ik nooit aan die rotzooi zal beginnen"

18-05-2020 06:48 Laatste update: 06:56
83

Rick Karsdorp heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de video die in de kerstperiode viral ging. In een fragment van elf seconden was te zien hoe de rechtsback van Feyenoord, die in de zomer terugkeert naar AS Roma, na een avondje stappen in de taxi zit.

De reacties waren wisselend: Karsdorp werd verweten dat hij te veel had gedronken of drugs had gebruikt, terwijl anderen het juist voor hem opnamen. "Dat verhaal wil ik liever niet groter maken dan het is", reageert Karsdorp desgevraagd in het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

"Maar laat ik er dit over zeggen: na de laatste wedstrijd van 2019, die wij wonnen van FC Utrecht, zijn we met een paar spelers gezellig op stap gegaan. Even stoom afblazen. Mensen zien mij nooit meer in de stad, maar toen was de winterstop aangebroken, was het vakantie en kon het wel. Ik had gedronken, dat klopt."

Op 26 december lekte de video uit. "Iemand die ik die dag voor de allereerste keer ontmoette, heeft mij gefilmd en dat filmpje doorgestuurd. En blijkbaar vond iemand het ook nog nodig om het op internet te plaatsen. Dat werd opeens een item. Mensen riepen zelfs dat ik drugs had gebruikt. Geloof me, ik ben niet trots op dat filmpje. Maar iedereen die mij kent, weet dat ik nooit aan die rotzooi zal beginnen. Nooit."

Karsdorp baalt van alle commotie. "Dat imago, ik weet ook niet waar het vandaan komt. Ik heb een zoontje van tien maanden. Een hond. Ben getrouwd, heb me in Rotterdam gesetteld met mijn vrouw. Niks geks aan."