Bruns krijgt na drie uitleenbeurten nieuwe kans: 'Dat is mij toegezegd'

Bruns krijgt na drie uitleenbeurten nieuwe kans: 'Dat is mij toegezegd'

18-05-2020 15:47
26

Thomas Bruns krijgt na drie uitleenbeurten komende zomer bij Vitesse een nieuwe kans om zich te laten zien. De middenvelder keert terug van zijn tijdelijke verblijf bij VVV-Venlo om een vaste plek in de Arnhemse selectie af te dwingen.

Bruns werd de afgelopen seizoenen verhuurd aan FC Groningen, PEC Zwolle en VVV, maar krijgt door de coronacrisis en de financiële beperkingen voor clubs op de transfermarkt een nieuwe kans in de hoofdmacht van Vitesse. "Ik geloof in mijn kwaliteiten’’, zegt Bruns tegen de Gelderlander. "Er is mij toegezegd dat ik een kans krijg. Daar is allereerst de voorbereiding voor. Ik wil laten zien dat ik bij Vitesse mee kan."

Ook Roy Beerens mag zich van de nieuwe technisch directeur Johannes Spors weer tonen bij Vitesse. De laatste wedstrijd die de 32-jarige Beerens in de Eredivisie voor de Arnhemmers speelde dateert alweer van 27 januari 2019. Ook de al bijna vergeten Vitesse-spelers Thomas Hajek, Hilary Gong, Filip Delaveris en Oussama Darfalou krijgen komende zomer de kans om zich weer in de kijker te spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie