Vitesse verlengt contract van 'één van de beste doelmannen van Nederland'

Vitesse verlengt contract van 'één van de beste doelmannen van Nederland'

Gepubliceerd: maandag 18 mei 2020 om 19:36ma 18-05-2020 om 19:36

Het is eindelijk rond: Remko Pasveer blijft keepen bij Vitesse. De doelman heeft zijn contract met één seizoen verlengd, zo meldt de club.

Het duurde even, maar nu zijn de handtekeningen gezet. Pasveer en Vitesse waren al langere tijd met elkaar in gesprek. Hij kwam in 2017 over van PSV en stond 74 keer onder de lat. 

"Vitesse is een heel prettige club om voor te spelen", zegt Pasveer op de clubsite van Vitesse. "De faciliteiten zijn uitstekend en we spelen jaarlijks mee om plaatsing voor Europees voetbal. Ik heb een goed seizoen achter de rug. Door mezelf te zijn wil ik mijn bijdrage leveren aan het team. Ik voel mij topfit en voor mijn gevoel kan ik nog jaren mee op dit niveau."

Technisch directeur Johannes Spors is blij met de handtekening van Pasveer. Hij noemt hem zelfs 'één van de beste doelmannen van Nederland'. "We zijn bezig om ons team voor het nieuwe seizoen op te bouwen. Remko heeft zowel op als buiten het veld bewezen belangrijk te zijn voor de club."

"Remko is één van de beste doelmannen van Nederland. En met al zijn ervaring kan hij het team, en specifiek onze talenten, onder zijn hoede nemen. De contractverlenging van Remko was een belangrijk speerpunt voor ons. We zijn daarom hartstikke blij dat wederzijds is uitgesproken om met elkaar door te gaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws