Gesprek met PSV aanstaande: 'Misschien zien ze toch een rol voor mij'

Gesprek met PSV aanstaande: 'Misschien zien ze toch een rol voor mij'

19-05-2020 15:35
36

Hidde Jurjus gaat binnenkort met PSV in gesprek over zijn toekomst. De doelman, verhuurd aan De Graafschap, heeft in Eindhoven nog een contract voor een seizoen.

Binnenkort hoort de 26-jarige keeper of hij nog toekomst heeft in Eindhoven. "Misschien zien ze toch een rol voor mij, dan ga ik graag naar PSV want ik ben daar graag", zegt Jurjus in gesprek met Omroep Gelderland. "Op korte termijn staat een gesprek gepland. Tot nu toe weet ik niets. Misschien kan ik ook op zoek naar iets nieuws."

Jurjus voelt zich wel prettig met het feit dat hij nog een contract voor een jaar heeft. "Zeker in deze tijd ben ik toch blij dat ik nog een jaar heb. Dat voelt natuurlijk goed, want ik verwacht dat er de komende tijd meer spelers vrijkomen", aldus de doelman, die bereid is na te denken over een nieuwe verhuur aan De Graafschap. "Nog een jaar verhuurd worden is ook prima. Ik wil graag lekker ergens spelen en bij De Graafschap heb ik een goed gevoel. Dat is ook algemeen bekend en dus is dat zeker weer een optie. Eind juni loopt mijn huurovereenkomst af. We gaan de verschillende opties rustig bekijken."