ESPN: Barça en PSG willen United-back, Solskjaer wil niet meewerken

ESPN: Barça en PSG willen United-back, Solskjaer wil niet meewerken

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 23:19do 21-05-2020 om 23:19

Manchester United-back Diogo Dalot kwam dit seizoen nauwelijks aan spelen toe, maar staat er goed op in Europa, claimt ESPN. De 21-jarige Portugees zou in de belangstelling staan van onder meer FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Volgens 'sources' van ESPN zijn Barça en PSG twee van de vele Europese topclubs die Dalot in de gaten houden. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer wil hem echter binnenboord houden, klinkt het.

Doordat Dalot op rechts én op links uit de voeten kan, is hij van grote waarde als stand-in van rechtsback Aaron Wan-Bissaka en linksback Luke Shaw. Mocht één van de geïnteresseerde clubs concreet worden, dan wordt Dalot waarschijnlijk geacht om op Old Trafford te blijven en voor zijn kans te strijden.

De zesvoudig international van Portugal werd in 2018 opgepikt bij FC Porto en mocht toen samenwerken met landgenoot José Mourinho. Dit seizoen was Dalot lange tijd uit de roulatie met een liesblessure: zijn bijdrage bleef hierdoor beperkt tot 65 Premier League-minuten, verspreid over vier wedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws