FC Groningen schotelt 'Stadjer' en jeugd-WK-ganger (18) vierjarig contract voor

FC Groningen schotelt 'Stadjer' en jeugd-WK-ganger (18) vierjarig contract voor

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 16:05vr 22-05-2020 om 16:05

FC Groningen en Romano Postema krijgen voorlopig geen genoeg van elkaar. De achttienjarige jeugdinternational lag al tot medio 2022 vast, maar zijn contract is vrijdag opengebroken en verlengd tot de zomer van 2024.

De achttienjarige Stadjer maakte eind augustus zijn debuut in de hoofdmacht én mocht met Oranje O17 naar het WK in Brazilië. FC Groningen heeft de ontwikkeling van Postema beloond met een contractverlenging. "Romano is een product uit onze opleiding en een echte Stadjer, dat maakt het extra mooi. Maar bovenal is hij een zeer talentvolle spits met een goed gevoel om op het juiste moment op de juiste plek te zijn", toont technisch directeur Mark-Jan Fledderus zich zeer verheugd over de verlengde samenwerking.

Postema wacht nog op zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal, maar FC Groningen heeft er alle vertrouwen in dat dit spoedig gaat gebeuren. "Tot nu toe heeft Romano laten zien in elk elftal waarin hij speelt tot scoren te komen. Hij leeft van doelpunten maken en dat is een eigenschap die je bij een spits graag ziet", aldus Fledderus. "Dat is een kunstje dat niet heel veel spelers beheersen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws