Feyenoord krap bij kas: 'Prima speler, maar de vraag of wij hem kunnen betalen'

Feyenoord krap bij kas: 'Prima speler, maar de vraag of wij hem kunnen betalen'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 07:08za 23-05-2020 om 07:08

Frank Arnesen werkt met een lege portemonnee, maar is er 'heilig van overtuigd dat er straks een prima Feyenoord staat'. De Deense technisch directeur zag door een gebrek aan geld Bryan Linssen al door de vingers glippen.

Volgens Arnesen wilde Feyenoord de aanvoerder van Vitesse echt graag vastleggen. "Maar het is niet zo dat als wij een speler een aanbieding doen en hij tekent niet meteen, dat we er dan nog een forse smak geld bij kunnen leggen. In die situatie zitten we helemaal niet", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Fans hoeven niet te vrezen dat daardoor Leroy Fer en Eric Botteghin transfervrij vertrekken. "Nee hoor, de gesprekken met die spelers over een nieuw contract lopen en ook nog eens in een heel goede sfeer. Ik ben positief. Ik heb zeker niet het idee dat het onmogelijk is om daar uit te komen."

Ondertussen overlegt Arnesen dagelijks met trainer Dick Advocaat over versterkingen. "We moeten zoeken naar spelers die we kunnen huren of transfervrije spelers." Of Edgar Ié en Oguzhan Özyakup nog een jaar in De Kuip spelen, is afwachten. "Bij Ié zijn we afhankelijk van Trabzonspor. Als die club hem wil verkopen, wordt het moeilijk en haken wij af. Als hij nog een jaar mag worden verhuurd, moeten we kijken of dat mogelijk is voor ons."

"Bij Özyakup ligt dat misschien lastiger. Een prima jongen en een prima speler, maar Besiktas bepaalt. En de vraag is of wij hem weer kunnen betalen zoals dat in de winterstop lukte, mocht dat überhaupt aan de orde zijn", aldus Arnesen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Feyenoord volgend seizoen een serieuze titelkandidaat?

(6969 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws