Van Bronckhorst zet deur open voor transfer naar Engeland: 'Dat ambieer ik'

Van Bronckhorst zet deur open voor transfer naar Engeland: 'Dat ambieer ik'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 18:55za 23-05-2020 om 18:55

Giovanni van Bronckhorst zet de deur open voor een transfer naar de Premier League, maar nu nog niet. Hij zit goed in China, waar hij Guangzhou R&F traint. 

Van Bronckhorst trainde een paar maanden geen club na zijn vertrek bij Feyenoord. Hij is sinds januari trainer in China. "Op dit moment geniet ik nog van mijn werk in China", zegt Van Bronckhorst tegen Sky Sports. "Maar als speler had ik ambities en als trainer heb ik die ook. De Premier League is voor mij de nummer één competitie ter wereld om in te werken. Het is zeker iets wat ik ambieer."

Van Bronckhorst kijkt op tegen Pep Guardiola, zijn idool. De Nederlander kon een paar maanden in de keuken kijken bij de City Group. "Ik heb het afgelopen jaar vijf maanden meegekeken met de City Group en heb veel tijd gespendeerd met Pep. Hij was heel open. Hij sprak over de trainingen en ik kon alles bekijken en bespreken met zijn staf."

"Dat zijn momenten waarop je hem echt in actie ziet, het is een speciale trainer. In deze maanden heb ik dingen gezien die ik daarvoor niet zag. Dat heeft me geholpen in mijn ontwikkeling als trainer. Pep is een trainer die veel jongere trainers inspireert. En hij is zeker niet de enige, Jurgen klopp doet het geweldig bij Liverpool."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws